Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά το μεσημέρι Τουρκοκύπριος μοτοσικλετιστής 61 ετών, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Ο άτυχος άντρας, κάτοχος κυπριακής ταυτότητας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και ο ίδιος να εκτιναχθεί βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άντρας οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στον δρόμο Αγίου Αμβροσίου – Βουνιού.  Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, αφού προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα αυτοκίνητο που προπορευόταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί  σε παρακείμενο χωράφι  και να συρθεί σε απόσταση 300  μέτρων.  Ο δε οδηγός εκτινάχθηκε επίσης σε μεγάλη απόσταση βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της τροχαίας για επιτόπιες εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε ο 61χρονος διέμενε μόνιμα στη Λεμεσό με Ελληνοκύπρια φίλη του η οποία ωστόσο αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία και να αναγνωρίσει τυπικά το θύμα.  Έτσι, τα μέλη της τροχαίας ψάχνουν τον γιο του θύματος ο οποίος διαμένει στα κατεχόμενα, και έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής.