Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση του φόνου του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, αλλιώς «Βαλεντίνου», ιδιωτικού φρουρού ασφαλείας, που διαπράχθηκε έξω από την πατρική του κατοικία στην Ορμήδεια. Να σημειωθεί ότι ο Καλλιτσιώνης ήταν αυτόπτης μάρτυρας και είχε τραυματιστεί στο τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2016, στην Αγία Νάπα. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης.

Δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου

Σε δηλώσεις του χθες βράδυ στη σκηνή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου, Γιώργος Οικονόμου, ανέφερε ότι «γύρω στις έντεκα το βράδυ διαπράχθηκε φόνος σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας Eλληνοκύπριου ηλικίας 29 ετών. Το θύμα είναι άτομο που έχει απασχολήσει την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις ενώ οι εξετάσεις βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο».

Σε ερώτηση κατά πόσον η Αστυνομία ανέμενε ένα κτύπημα εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου το οποίο είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τετραπλού φόνου που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου 2016, στην Αγία Νάπα, ο κ. Οικονόμου απάντησε δεν «μπορούμε να πούμε ότι περιμέναμε κτύπημα ή ότι το συγκεκριμένο συμβάν συνδέεται με οτιδήποτε άλλο. Απλά το περιστατικό έτυχε να συμβεί σήμερα 25 Ιουνίου».

Ερωτηθείς κατά πόσον το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς, ο Αστυνομικός Διευθυντής απάντησε πως «δέχθηκε πυροβολισμούς τον αριθμό των οποίων δεν γνωρίζουμε ακόμα. Το πτώμα θα εξεταστεί τόσο στη σκηνή από ιατροδικαστές όσο και στο νεκροτομείο».

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον το θύμα είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο διάστημα, ο κ. Οικονόμου είπε πως «ούτε αυτό είναι στο παρόν στάδιο εις γνώση της Αστυνομίας».

Ερωτηθείς εάν το θύμα παρακολουθείτο προτού διαπραχθεί το έγκλημα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου απάντησε ότι «αυτό είναι μέρος της διερεύνησης. Τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου λαμβάνουν καταθέσεις και αυτό θα διαφανεί στην πορεία των ερευνών».

Διαβάστε σχετικά: Κροτάλισαν και πάλι τα αυτόματα – Νεκρός 28χρονος μάρτυρας στο  τετραπλό της Αγίας Νάπας