Παράταση έξι μηνών πήρε η Λεμεσός, η οποία θα φέρει τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πόλης μέχρι και τον Ιούνιο του 2021. Όπως πληροφορείται ο ραδιοσταθμός μας, το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού ετοιμάζει το νέο, αναθεωρημένο πρόγραμμα τόσο για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πόλης όσο και αυτές των Λεμεσίων.

Μέχρι στιγμής οι αθλητικές εκδηλώσεις και οι διαλέξεις σημαντικών ατόμων του αθλητισμού, που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Λεμεσού τους προηγούμενους μήνες, έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε πριν από μια εβδομάδα, την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιουνίου, αρχίζουν τα 21α Λεμέσια με το τουρνουά αντισφαίρισης “Famagusta Tennis Club & Lemesia Pancyprian Tournament Grade 1 2020” που θα γίνει στο Famagusta Club στην Λεμεσό. Η εκδήλωση αυτή συμπίπτει και με την κατάκτηση του τίτλου της «Ευρωπαϊκής Πόλης Αθλητισμού 2020» από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το επόμενο αθλητικό γεγόνος που προγραμματίζει ο Δήμος Λεμεσού θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Κωνσταντίνος Νικολάου