Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1991, στις 10 το πρωί, στον ραδιοφωνικό αέρα της Λεμεσού και στους 98,6 μεγάκυκλους των FM, ξεκινούσε μια ραδιοφωνική ιστορία που έμελλε να γίνει αγαπημένη συνήθεια, πολύτιμη συντροφιά και αμετανόητη επιλογή. Μια ραδιοφωνική ιστορία που μετράει πια 32 χρόνια, χάρη στους ακροατές της: εσάς.

Ο στόχος από την αρχή ήταν να κερδηθεί η ακροαματικότητα μέσα από την ποιότητα και την προσφορά. Να γίνει το Κανάλι 6 αρωγός στην ανάπτυξη της Λεμεσού, να προβάλει τους ανθρώπους της, να αναδείξει τα προβλήματα τους (αν μπορεί να συμβάλλει και στη λύση τους), να στηρίξει τις πρωτοβουλίες για την πολιτιστική, την εκπαιδευτική, την κοινωνική, αλλά και την οικονομική -όχι την κερδοσκοπική- άνθηση του τόπου.

Το Κανάλι 6 είναι οι άνθρωποί του. Δηλαδή εσείς κι εμείς. Που κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο. Χωρίς λίστες τραγουδιών, χωρίς εξαρτήσεις, κρυφές ατζέντες και σκοπιμότητες. Με αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση, με αισθητική και άποψη, με ανιδιοτέλεια, ανεξαρτησία και συμμετοχή στα κοινά. Με εσάς, τους ακροατές μας, δίπλα μας, δύναμη πραγματική που μας δίνει ώθηση για νέα όνειρα, για καινούργιους στόχους, για υψηλότερες προσδοκίες. Γιατί αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε το 1991, θέλουμε να θέλετε να το συνεχίσουμε μαζί για πολλά χρόνια ακόμα. Για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Για να γινόμαστε όλο και πιο χρήσιμοι. Να παραμένουμε ερασιτέχνες της ζωής και να μπορούμε, με το κεφάλι ψηλά, να σας κοιτάμε κατευθείαν στα μάτια.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ειρήνη Λαλάκη