Με νέα ανακοίνωση της επανήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, χαρακτηρίζοντας ως ανυπόστατους τους νέους ισχυρισμούς των δικηγόρων του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Γεώργιου Κούμα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πρόεδρος της Άντρος Καπαρδής δεν συμμετείχε στην έρευνα για το ασυμβίβαστο του Προέδρου της ΚΟΠ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η Επιτροπή ξεκαθαρίζει πως παρόλο που θεωρεί ανυπόστατους τους ισχυρισμούς που εξαπέλυσαν σήμερα οι δικηγόροι του κ. Κούμα, για δήθεν ασυμβίβαστο του Προέδρου της Επιτροπής Καθηγητή Άντρου Καπαρδή με τη συμμετοχή του στην εν λόγω υπόθεση, εντούτοις όλες ανεξαιρέτως οι συνεδρίες που έγιναν και είχαν ως αντικείμενο την έρευνα για το ασυμβίβαστο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, έγιναν στην απουσία του Προέδρου Καπαρδή, προεδρεύοντος του Αντιπροέδρου με βάση το Νόμο.

Η Επιτροπή υποδεικνύει πως την ενημέρωση αυτή την είχαν πολύ έγκαιρα οι δικηγόροι του κ. Κούμα και εκφράζει μεγάλη έκπληξη για το γεγονός ότι η πλευρά του Προέδρου της ΚΟΠ επανέρχεται «σε ένα εντελώς ανυπόστατο θέμα, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να μετατεθεί η συζήτηση σε ανύπαρκτα θέματα».

Υπογραμμίζει τέλος ότι «οτιδήποτε πρέπει να ανακοινωθεί, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο το πόρισμα, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη».

Πηγή: ΚΥΠΕ