Υπόθεση απόπειρας φόνου ενός προσώπου στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους από τη σκηνή της απόπειρας, ο κ. Πενταράς ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή της Κάτω Πάφου.

 Ο κ. Πενταράς είπε πως δύο αλλοδαποί, φέρονται να είχαν διαφορές και να αποπειράθηκαν να τις επιλύσουν δια της βίας, προσθέτοντας πως ο δράστης τραυμάτισε το θύμα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο τραυματισθέντας είναι ηλικίας 34 ετών, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε από τον επι καθήκοντι ιατρό ότι έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου και αναμένεται να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου ανέφερε πως βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των εξετάσεων, εκτιμώντας πως οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του ή των δραστών.

Πηγή: ΚΥΠΕ