Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπιζει απόψε εκτός έδρας την Εσθονία στον πρώτο αγώνα για τα Play-outs του Nations League. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Η νικήτρια ομάδα από τους διπλούς αγώνες θα παραμείνει στη Γ’ Κατηγορία του Nations League και η ηττημένη θα υποβιβαστεί στη Δ’ Κατηγορία της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα.

Διαιτητής ορίστηκε ο William Collum από την Σκωτία.

Στόχος της ομάδας μας είναι να κάνει το πρώτο βήμα παραμονής στη Γ’ Κατηγορία, εξασφαλίζοντας ένα αποτελέσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού.

Να σημειώσουμε πως δεν ισχύουν τα εκτός έδρας τέρματα.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα. Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωακείμ Τούμπας, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ανδρέας Αβραάμ, Νικόλας Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Ευάγγελος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόκιτς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Φώτης Παπουλής, Ιωάννης Πίττας, Μαρίνος Τζιωνής, Ανδρόνικος Κακουλλής και Δημήτρης Θεοδώρου.