*Φωτογραφία αρχείου

Αρνητική έκπληξη προκάλεσε σε πολίτες της Λεμεσού η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας μετά το Μόντε Καπούτο με κατεύθυνση προς Λεμεσό, τη στιγμή που εκκρεμεί εδώ και χρόνια, η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων σε περιοχές με χιλιάδες κατοίκους, που ταλανίζονται από την ηχορύπανση στον παρακαμπτήριο της Λεμεσού.

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο Κανάλι 6 υπήρξε δέκτης σχετικών παραπόνων κι ερωτημάτων από ποιους και πως τοποθετήθηκαν τα ηχοπετάσματα στο συγκεκριμένο σημείο και ποιους εξυπηρετεί το έργο.

Να σημειωθεί πως τα Δημόσια Έργα επικαλούνται έλλειψη κονδυλίων, για τη μη τοποθέτηση ηχοπετασμάτων στον αυτοκινητόδρομο που διασχίζει κατοικημένες περιοχές της Λεμεσού.

Με ιδιωτική πρωτοβουλία και με την έγκριση του Τμήματος Δημοσίων Έργων που επέβλεψαν το έργο τοποθετήθηκαν τα ηχοπετάσματα δυτικά του Μόντε Καπούτο, ανέφερε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα, με τον οποίο επικοινώνησε το Κανάλι 6.

Πρόσθεσε πως έχει ενημερωθεί πως το επόμενο διάστημα θα κατακυρωθεί προσφορά πέραν του ενός εκατομμυρίου για να συνεχιστεί η τοποθέτηση ηχοπετασμάτων στην περιοχή Αγίου Αρσενίου και δυτικότερα τόσο βόρεια όσο και νότια του αυτοκινητόδρομου για να καλύψουν τη συνοικία και τα σχολεία στην περιοχή.