Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει εργασίες τοποθέτησης ηχοπετασμάτων από την Παρασκευή το βράδυ ως τη Δευτέρα το πρωί στην έξοδο του αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς προς τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από την Παρασκευή 8/10/2021, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τη Δευτέρα 11/10/2021 και ώρα 06:00 το πρωί. 

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία», αναφέρεται.  Κλειστή, προστίθεται, θα παραμείνει και η είσοδος της οδού Αγίου Γενναδίου προς τον αυτοκινητόδρομο. Η τροχαία κίνηση προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού θα διεξάγεται διά μέσου των οδών Αγίου Γενναδίου και Αγίου Νεοφύτου.

Εξάλλου, το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει επίσης ότι το Σάββατο 9/10/2021, μεταξύ των ωρών 06:00 – 16:00, στην κεντρική νησίδα του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στο τμήμα Ακτής του Κυβερνήτη – Κόμβου Γερμασόγειας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων.Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στη κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500 μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ