Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργούν έρευνες για διακρίβωση της αιτίας που προκάλεσε πυρκαγιά στην βιοτεχνική περιοχή Καϊμακλίου και είχε αποτέλεσμα να προκληθούν ζημίες σε 6 οχήματα που βρίσκονταν σε δύο συνεργεία αυτοκινήτων προς επιδιόρθωση και αποθήκη με εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητα στη βιοτεχνική περιοχή.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στη σκηνή, πρόσθεσε, εντόπισαν φωτιά σε ένα όχημα που βρισκόταν εξωτερικά της περίφραξης του ενός συνεργείου και σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν εντός της περίφραξης του συνεργείου ενώ είχε επεκταθεί σε αποθήκη εξαρτημάτων αυτοκινήτων, εντός του περιφραγμένου χώρου του συνεργείου.

Επιπρόσθετα η φωτιά επεκτάθηκε σε δύο οχήματα που βρίσκονταν για επιδιόρθωση σε διπλανό συνεργείο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημίες από τη θερμότητα σε άλλα δύο οχήματα που βρίσκονταν στο δεύτερο συνεργείο.

Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και το πρωί άρχισαν οι έρευνες για να διαπιστωθεί η αιτία πρόκλησης της φωτιάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ