Στη σύλληψη 22χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε το πρωί η Αστυνομία, για ληστεία, οπλοφορία και επίθεση από ομάδα αγνώστων σε άλλα πρόσωπα τα οποία τραυμάτισαν.

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν στη σκηνή 43χρονο, ο οποίος τους ανέφερε πως μετέβη στη σκηνή μετά από ενημέρωση που έτυχε από φιλικά του πρόσωπα, ότι δέχθηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων που επιτέθηκαν και στον ίδιο.

Λίγο αργότερα μετέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού 20χρονος, διανομέας φαγητού, ο οποίος κατήγγειλε ότι στις 12.40, ενώ βρισκόταν σε δρόμο της Λεμεσού, για να παραδώσει παραγγελία, έπεσε θύμα ληστείας από τέσσερα πρόσωπα που πρόταξαν μαχαίρι και του έκλεψαν την παραγγελία, το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του και την μοτοσικλέτα του.

Λίγο αργότερα πληροφορήθηκε ότι η μοτοσικλέτα του βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο στη Λεμεσό και αφού μετέβη με δύο φίλους του,  για να την παραλάβει, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα άγνωστων νεαρών, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.

Οι άγνωστοι τους ακολούθησαν, κατάφεραν να τους ανακόψουν σε κοντινή απόσταση και τους κτύπησαν με τη χρήση ροπάλων και άλλων επιθετικών οργάνων.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εντόπισαν τους δύο φίλους του παραπονούμενου, 34χρονο και 38χρονο που κρατήθηκαν για νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας τους, περιγράφεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.