Την αύξηση των δρομολογίων λεωφορείων προς και από τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου λόγω της έναρξης της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου και της αυξημένης διακίνησης τουριστών και Κυπρίων, ανακοίνωσε το Σάββατο η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle.

Όπως αναφέρεται, από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου προστίθενται 10 νέα δρομολόγια στα υφιστάμενα 17 που συνδέουν Αγία Νάπα και Πρωταρά, τόσο με το αεροδρόμιο της Λάρνακας, όσο και με εκείνο της Πάφου.

Συμπληρώνεται πως με τη συνεχή αύξηση των δρομολογίων αναμένεται ότι ο συνολικός αριθμός των δρομολογίων που θα διενεργούνται καθημερινά με λεωφορεία από και προς τα δύο αεροδρόμια θα ξεπεράσει τα 100 την ημέρα.

Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle που συνδέει Λευκωσία, Αγία Νάπα και Πρωταρά με τα δύο αεροδρόμια, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι στο στόλο των λεωφορείων προστέθηκαν τις τελευταίες νέα και σύγχρονα, τα οποία διαθέτουν εκτός από σύνδεση με το διαδίκτυο και εισόδους για USB.

Σε όλα τα άτομα που επιλέγουν να μεταβούν με λεωφορεία από τη Λευκωσία στα αεροδρόμια παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στο σταθμό που βρίσκεται στη λεωφόρο Κερύνειας στην Αγλαντζιά, κοντά στο αρχηγείο της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση