Σε τέσσερις συλλήψεις και κατάσχεση ποσότητας ναρκωτικών, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Πάφου, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν άμεσα το όχημα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τόσο τον 27χρονο οδηγό, όσο και δύο επιβάτες, που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα, ηλικίας 27 και 18 ετών. Πρόσωπο, 25 ετών, το οποίο βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ωστόσο ανακόπηκε από τους αστυνομικούς, σε μικρή απόσταση.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν αριθμός συσκευασιών, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 110 γραμμαρίων, αριθμός συσκευασιών που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 16γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €3,395.

Ως αποτέλεσμα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.