Ο Λευτέρης Περικλή επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού κατά την εκλογική συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων Μίκης Θεοδωράκης στα Πάνω Πολεμίδια.

Ο κοινοτάρχης Απαισιάς Λευτέρης Περικλή, έλαβε 54 ψήφους από τους 85 παρόντες εκ των 86 συνολικά κοινοταρχών, ενώ ο ανθυποψήφιος του (κοινοτάρχης Άλασσας) Σάββας Σάββα, 31.

Με σημερινή ανάρτηση του στο Facebook  ο κ. Περικλή ευχαρίστησε όλους τους Κοινοτάρχες, είτε τον τίμησαν με την ψήφο τους είτε όχι κατα την εκλογική Συνέλευση τονίζοντας πως η Ένωση, το λέει και η λέξη από μόνη της, ΕΝΩΝΕΙ τις Κοινότητες και δεν τις διαχωρίζει.

«Ως εκ τούτου από χθες όλοι μαζί, συλλογικά, μπήκαμε στην νέα μέρα αγώνων και διεκδικήσεων μας» πρόσθεσε.

Ο κοινοτάρχης Απαισιάς επισημαίνει πως η εκλογή του εκ νέου στην θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επαρχιακής Ένωσης, εκτός από συγκίνηση και τιμή, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την ευθύνη του ώστε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των συναδέλφων του Κοινοταρχών.

Διαβεβαιώνει δε, ότι θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, παλεύοντας και για την τελευταία Κοινότητα της Λεμεσού.

Πρώτοι 5 στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης που θα την εκπροσωπούν και στο Συμβούλιο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης έχουν εκλεγεί οι κοινοτάρχες, Αλέκτορας Ευθύβουλος Χαραλάμπους, Αγίου Κωνσταντίνου Χριστάκης Λεοντίου, Ομόδους  Ευγένιος Μιχαήλ, Λιμνάτη Χριστάκης Χρυσοστόμου και Φασούλας Γιώργος Χαραλάμπους.

Τις υπόλοιπες 3 θέσεις στο συμβούλιο της Ένωσης Κοινοτήτων συμπληρώνουν οι κοινοτάρχες, Τριμίκλινης Ανδρέας Ορφανού, Μονιάτη Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης και Αγρού Αντώνης Τσολάκης.

Το συμβούλιο της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού  θα πραγματοποιήσει αύριο στις 7.30 το βραδύ την πρώτη του συνεδρία στα γραφεία της  στον Ύψωνα προκειμένου να συσταθεί σε σώμα και να εκλέξει αντιπρόεδρο, γραμματέα, ταμεία και εκπροσώπους στο ΣΕΔΑΛ.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνεδρία του Συμβουλίου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης κατά την οποία εκλεγούν οι δύο αντιπρόεδροι,  ένας από τους Δήμου και ένας από Κοινότητες, θα καταρτισθούν οι επιτροπές του συμβούλιου και υπάρξει ενημέρωση για φλέγοντα θέματα.

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΣΑΛΑ.