«Τελειώνει ένα μακρύ και ωραίο ταξίδι» δήλωση νωρίτερα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Όπως είπε  δεν προτίθεται να παραμείνει στο πολιτικό σκηνικό.

Απόψε τελειώνει ένα μακρύ και ωραίο ταξίδι, ανέφερε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.Όπως είπε, συνεχάρη το Νίκο Χριστοδουλίδη για τη νίκη του.

«Θέλω να ευχαστήσω συνοδοιπόρους, υποστηρικτές, τον μεγάλο κόσμο της αριστεράς και του ΑΚΕΛ και όλους τους τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Με τιμά και με κάνει περήφανο» είπε.

“Αυτό που έγινε είναι ότι με εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο ποσοστό του κυπριακού λαού, αλλά δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ένα επίπεδο, που έχουν αποφασίσει με βάση τη σοφία τους, την καρδιά τους και εναπόκειται σε αυτούς να είναι ενεργή πολίτες για το μέλλον του τόπου.

Στον νέο Πρόεδρο θα του έλεγα να προσέχει την επανένωση του τόπου μας, η χρηστή διοίκηση, οι κανόνες και η δημοκρατία μας. Ο τόπος μας αξίζει περισσότερα, οι άνθρωποι μας αξίζουν πολύ περισσότερα.

Αν υπάρξει ανάγκη να συμβουλεύσω για θέματα του τόπου, θα είμαι πάντα έτοιμος. Δεν θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη εμπλοκή. Ξεκούραση όσο γίνεται και μη ξεχνάτε πως έχω μια τεράστια αποστολή να επιτελέσω”.