Επίθεση δέχθηκε το πρωί στη Λεμεσό, 43χρονη υπάλληλος λογιστηρίου εταιρείας, με τον επίδοξο ληστή να της αποσπά τσάντα με 70 χιλιάδες ευρώ. Ανακόπηκε από πολίτη και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον 47χρονο σύζυγο της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου της Λεμεσού, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των εισπράξεων εστιατορίου, στο οποίο εργάζεται ως λογίστρια η 43χρονη.

Άνδρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με φούτερ, προστατευτική μάσκα και γυαλιά ηλίου, επιτέθηκε στην 43χρονη, την έσπρωξε σε παρακείμενο πεζοδρόμιο και της άρπαξε με βία τη τσάντα που κρατούσε.

Το θύμα κάλεσε σε βοήθεια και τότε πολίτης καταδίωξε τον δράστη και κατάφερε να τον ανακόψει και να τον ακινητοποιήσει σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από τη σκηνή.

Περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού κλήθηκε αμέσως στην περιοχή, ενώ των εξετάσεων επιλήφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε, δράστης ήταν ο 47χρονος σύζυγος της 43χρονης, ο οποίος ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη της ληστείας. Όπως φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ανακριτές, η σύζυγος του δεν γνώριζε οτιδήποτε και πως αναγκάστηκε να πάρει τα χρήματα, λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Σε έρευνα στο όχημά του εντοπίστηκε η τσάντα και το περιεχόμενό της.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.