Μπαράζ εμπρησμών αυτοκινήτων κι ενός καταστήματος πώλησης ελαστικών αυτοκινήτων, είχαμε τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην Λευκωσία. Λίγο πριν τις 2 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από τις οικίες των ιδιοκτητών τους, σε κεντρική περιοχή της Λευκωσίας. Ακολούθως ξέσπασε φωτιά σε σωρό ελαστικών, που βρισκόταν σε παρακείμενο κατάστημα. Η φωτιά από τα ελαστικά που επηρέασε το υποστατικό, διαδόθηκε σε δύο ακόμη αυτοκίνητα που βρισκόταν σταθμευμένα στον χώρο. Όλα τα οχήματα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.
Από κάμερες παρακολούθησης η Αστυνομία εντόπισε ύποπτο, ηλικίας 33 χρόνων, που φαίνεται να θέτει φωτιά στη σωρό με τα ελαστικά. Ο ίδιος-σύμφωνα με την Αστυνομία- φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι έβαλε φωτιά στο κατάστημα, αρνείται όμως ότι έθεσε φωτιά στα αυτοκίνητα. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται

Εμπρησμός αυτοκινήτου και σύλληψη υπόπτου

Εξάλλου, φωτιά σε αυτοκίνητο ξέσπασε στις 11.20 χθες βράδυ, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της 46χρονης ιδιοκτήτριάς του, στην περιοχή Σούνι-Ζανατζιά.
Για την φωτιά εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά 57χρονου, ο οποίος αργότερα συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα