Δύο μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά, ο ένας στον καρπό και ο άλλος στο πόδι, από κομμάτια γυάλινου μπουκαλιού που πέταξε στο δρόμο άνδρας ηλικίας 52 ετών, έξω από σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στη Λάρνακα
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι όταν «ένα από τα παιδιά, είτε κατά λάθος είτε κατά την ώρα του παιχνιδιού, φέρεται να κλώτσησε ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο κατέληξε στο τροχό του αυτοκινήτου, πατέρα που περίμενε να παραλάβει το παιδί του. Εκείνος κατέβηκε εκνευρισμένος από το αυτοκίνητο του και φέρεται να πήρε το γυάλινο μπουκάλι και το πέταξε στο δρόμο, με αποτέλεσμα κομμάτια του να πεταχτούν και να κτυπήσουν τους δύο μαθητές, τον ένα στον καρπό και τον άλλο στο πόδι».
Στη συνέχεια ο 52χρονος, άρπαξε ένα μαθητή από το λαιμό, πιθανόν επειδή θεώρησε ότι ήταν αυτός που κλώτσησε το γυάλινο μπουκάλι και κατέληξε στον τροχό του οχήματος του. Ο άνδρας προσπάθησε ακολούθως να κυνηγήσει και άλλα παιδιά, ένα από τα οποία με αυτισμό, με αποτέλεσμα να παρέμβει η συνοδός του και να λήξει το περιστατικό». Ο 52χρονος κλήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων για κατάθεση. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας Λάρνακας.