Της Χρυστάλλας Νικολάου

Σίγουρα, η καλλιτεχνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision είναι ευγνώμων για το marketing, που έχουν κάνει για λογαριασμό της οι αναμάρτητοι και θρήσκοι διαδηλωτές εναντίον του τραγουδιού, κρατώντας σταυρούς και εικόνες έξω από το ΡΙΚ, αξιώνοντας την απόσυρση του ελέω του δαίμονα, καθώς δεκάδες διεθνή μέσα έχουν βάλει στο στόμα τους τις πομπές τους.

Και το τραγούδι να μην άρεσε σε πολλές χώρες, οι ψήφοι θα έρθουν μόνο και μόνο για εναντίωση στην εχθρική, αλλά και απαράδεκτη στάση των διαδηλωτών, καθώς και για υποστήριξη στην ομάδα που δέχεται bulling μόνο και μόνο για μια λέξη που λίγο ή πολύ, μεγάλη μερίδα χρησιμοποιεί εντός του μυαλού ή εκτός με τις πράξεις της.

«Κάτσετε την μάππα χαμέ»! Μία λέξη είναι ο διάβολος, οι πράξεις και οι σκέψεις είναι που τον καθρεφτίζουν, όχι η λέξη αύτη κάθ’ αυτή. Ας μην ξεχνάμε λαϊκά και σύγχρονά άσματα που χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη, ξένα τραγούδια, ταινίες, σειρές, παροιμίες… Κύριοι διαδηλωτές υποστηρικτές του Θεού, δεν σας είδα έξω από τις δισκογραφικές και άλλες εταιρίες να παραπονιέστε με σταυρούς και εικόνες.

Υ.Γ. Ξυπνάτε και δείτε τις πράξεις δεκάδων κληρικών, εκπροσώπων του Θεού, που βγαίνουν τώρα στη φόρα, που μόνο τις βουλές του Θεού δεν αντικατοπτρίζουν, και αφήστε το τραγούδι στην ησυχία του. Δείτε τους ανθρώπους που χαροπαλεύουν λόγω πανδημίας, εκείνους που πεινούν και παλεύουν για τα αυτονόητα και μην ασχολείστε με τρίχες και επιφανειακά θέματα…

 

Οι απόψεις εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκην την άποψη του Καναλιού 6