Δεν έφτανε η γενικότερη υποστελέχωση των τμημάτων της Αστυνομίας, η πανδημία περιόρισε περίπου 30 μέλη της στη Λεμεσό, 11 από τα οποία θετικά βρέθηκαν στον κορωνοϊό.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής 11 αστυνομικοί σε διάφορα τμήματα έχουν βρεθεί σε θετικοί στον Covid-19, ενώ στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης χρειάστηκε να τεθούν σε αυτοπεριορισμό κάποια μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι από τα στοιχεία της ιχνηλάτησης, φαίνεται πως οι αστυνομικοί προσβλήθηκαν από τον ιό εκτός υπηρεσίας, ενώ απέδωσαν τον μικρό, όπως ανέφεραν, αριθμό των συναδέλφων τους που τέθηκε προληπτικά σε αυτοπεριορισμό, στα αυστηρά μέτρα ασφάλειας υγείας που λαμβάνει η υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημάνθηκε, έχουν εφαρμοστεί τα πρωτόκολλα και έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες απολυμάνσεις.

ΚΥΠΕ

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.