Με αντίπαλο το Λίχτενσταϊν συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Sportpark Eschen-Mauren – Eschen και θα αρχίσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου).

Οι διεθνείς μας κυνηγούν το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δώσει βαθμολογική ώθηση στην ομάδα και να προχωρήσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής από την πρώτη στιγμή που άρχισε ο κύκλος της προετοιμασίας ζήτησε από τους διεθνείς μας μέγιστη προσπάθεια που θα φέρει τον καλύτερο απολογισμό με απαρχή το εκτός έδρας παιχνίδι.

Με το Λίχτενσταϊν θα ξαναβρεθούμε αντιμέτωποι την ερχόμενη Τρίτη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΑΕΚ Αρένα (19:00), όμως για την ώρα όλο το βάρος επικεντρώνεται στο σημερινό παιχνίδι.

Στη διάθεση του Γιάννου Οκκά βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Γιάννης Γερολέμου, Γιώργος Ναούμ, Ραφαήλ Μάμας, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Δανιήλ Παρούτης, Στέφανος Κίττος, Μιχάλης Κυριάκου, Κωνσταντίνος Ηλία, Θωμάς Νικολάου, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ιάσωνας Πική, Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Χένρη Μπέϊτς Ανδρέου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Ιωάννης Κωστή, Στραχίνια Κέρκεζ, Έκτορ Κυπριανού, Ρούελ Σωτηρίου, Χρίστος Σιέλης.

Τον απογευματινό αγώνα θα διαιτητεύσει ο Laurent Kopriwa (Λουξεμβούργο).

Πρόγραμμα
Η Κύπρος συμμετέχει στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης και μέχρι τώρα έδωσε μόνο ένα αγώνα.

Σήμερα: Λίχτενσταϊν – Κύπρος
6 Σεπτεμβρίου: Πορτογαλία – Λευκορωσία
7 Σεπτεμβρίου: Κύπρος – Λίχτενσταϊν, Ισλανδία – Ελλάδα

Αποτελέσματα μέχρι τώρα:

25.03.2021: Ελλάδα – Κύπρος 0-0
05.06.2021: Λίχτενσταϊν – Ελλάδα 0-5
02.09.2021: Λευκορωσία – Ισλανδία 1-2