Στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών περίπου και στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, σε κατοικία του οποίου ανευρέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών, προχώρησε η Αστυνομία στην Επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών-ΥΚΑΝ.
Εντός της κατοικίας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε νάιλον σακούλι, εφτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη μεικτού βάρους περίπου δύο κιλών.
Ο 27 χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα

Κατασχέθηκαν εκατοντάδες αμπούλες με αέριο-γέλιου

Χρησιμοποιημένες κι αχρησιμοποίητες αμπούλες με υποξείδιο του αζώτου – αέριο γέλιου, βρέθηκαν σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου. Η έρευνα έγινε μετά από πληροφορία ότι στο υποστατικό φυλάγονται και διατίθενται για χρήση, αμπούλες με αέριο γέλιου.
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν συνολικά 257 χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, καθώς και 15 αχρησιμοποίητες με υποξείδιο του αζώτου. Ανευρέθηκαν επίσης ένα κάνιστρο, τρεις συσκευές χρήσης, εφτά μπαλόνια, και άλλα τεκμήρια.
Εναντίον του υπευθύνου του υποστατικού διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής και διάθεσης ελεγχόμενου φαρμάκου.