Για λίγη ώρα κράτησε το… μπαϊράκι του Ζυγιού, όπου το Κοινοτικό Συμβούλιο ενημέρωνε τους κατοίκους της κοινότητας ότι, σε συνεννόηση με την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού ναού Αποστόλου Βαρνάβα της περιοχής, αποφάσισε τη Μεγάλη Πέμπτη και το Μεγάλο Σάββατο να καλέσει όσους πιστούς το επιθυμούν, να κοινωνήσουν.  

Η  κοινοποίηση της απόφασης του Κοινοτικού Συμβουλίου φαίνεται ότι προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από πολίτες όσο και από τις αρμόδιες αρχές, έτσι η απόφαση ακυρώθηκε.  Με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Κοινοτικό Συμβούλιο ενημερώνει ότι θα συμμορφωθεί με τα σχετικά διατάγματα. 

Στην ανακοίνωσή της η κοινότητα αναφέρει: «Μετά από την τελευταία ενημέρωση που έχουμε λάβει, καλούμαστε όπως συμμορφωθούμε με τα σχετικά διατάγματα και σαν Κοινότητα να μην παραδώσουμε το Άγιο Φως στα σπίτια. Επίσης καλούμε τους πιστούς όπως παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην προσέλθουν στην εκκλησία για λειτουργία και την Θεία Κοινωνία. Ευχόμαστε σε όλους Δύναμη και Υπομονή για να τα καταφέρουμε».