Φωτογραφία: 1ο Βραβείο, Delia Dobra – ‘A love not to be questioned’

Το Κανάλι 6 και η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ), Τμήμα Λεμεσού, με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού, διοργανώνουν εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, από τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: ‘Στην Εποχή του Κορωνοιού’, την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, στις 7.30μμ, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο ‘Πάνος Σολομωνίδης’ στη Λεμεσό, στα πλαίσια των γενεθλίων του ραδιοσταθμού μας.

Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά. Η συνεργασία αυτή έγινε πια ετήσιος θεσμός.

Φέτος, το θέμα ήταν ιδιαίτερο, αφού είχε να κάνει με αυτό που όλος ο πλανήτης βιώνει τους τελευταίους μήνες. Την πανδημία του νέου κορωνοϊού. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη. Ογδόντα οκτώ συμμετέχοντες με 679 φωτογραφίες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν εικόνες από την καθημερινότητα μα και τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού σε μια περίοδο που ο κόσμος μας ‘σταμάτησε’.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει η βράβευση των νικητών. Θα παρουσιαστούν, επίσης, εκτός από τις βραβευμένες φωτογραφίες και άλλες που οι κριτές επέλεξαν για την έκθεση. Μέσα, δε, από μια ταινία μικρού μήκους, θα δούμε επιλεγμένες φωτογραφίες όλων των συμμετεχόντων, οι οποίες θα εκπλήξουν, μα κυρίως θα συγκινήσουν.

1ο Βραβείο
‘A love not to be questioned’ – Delia Dobra

2ο Βραβείο
‘Study – Χαράλαμπος Χαραλάμπους

3ο Βραβείο
‘Διάβασμα’ – Στέλλα Στυλιανού 

Το κοινό, θα μπορεί να παρακολουθεί την ταινία με επιλεγμένες φωτογραφίες από τον διαγωνισμό και να επισκέπτεται την έκθεση και την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, με ώρες λειτουργίας: 10.00 π.μ.—1.00μμ & 4.00μμ—7.00μμ