Η Αστυνομική Λεμεσού διερευνά δύο υποθέσεις ρίψεις πυροβολισμών, που σημειώθηκαν με κυνηγετικό όπλο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Μιλώντας στον σταθμό μας, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ξεκαθάρισε ότι οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Στην πρώτη περίπτωση, γύρω στις 23:00 το βράδυ, ρίχθηκε ένας πυροβολισμός εναντίον διαμερίσματος 40χρονης, στην περιοχή Μονοβόλικου.

Στη δεύτερη περίπτωση, λίγο μετά τις 3 και 30 τα ξημερώματα, ρίχθηκαν δύο πυροβολισμοί στο όχημα και στην οικία 52χρονου επιχειρηματία, στο κέντρο της Λεμεσού. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές τόσο στο όχημα, όσο και στην οικία του άντρα.

Σημειώνεται ότι η 40χρονη, καθώς και ο 52χρονος, εξέφρασαν άγνοια σε σχέση με τα κίνητρα, αλλά και σε σχέση με τους δράστες, που έριξαν τους πυροβολισμούς.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας σε σχέση με τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται, ενώ μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν οποιαδήποτε νέα στοιχεία που να δικαιολογούν συλλήψεις.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έγινε αντιληπτή φωτιά στο όχημα 26χρονης, που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στην οικία της, στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από εξετάσεις που έγιναν τις πρωινές ώρες, διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.