Την ικανοποίησή του για τον τρόπο επαναλειτουργίας της λαϊκής αγοράς που βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης Επαμεινώνδα, πλησίον του παλαιού νοσοκομείου Λεμεσού, εξέφρασε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος μετέβη στη λαϊκή αγορά για να επιθεωρήσει αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου προσπάθησαν όλη την εβδομάδα να χαράξουν έναν σωστό σχεδιασμό για την επαναλειτουργία της αγοράς, αφού περίφραξαν και απολύμαναν τον χώρο και επικοινώνησαν με τους παραγωγούς για να τους ενημερώσουν διεξοδικά για τις νέες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εργαστούν.

Ο κ. Νικολαΐδης πρόσθεσε πως οι παραγωγοί συνεργάστηκαν με τον Δήμο για να μπορέσουν να παρέχουν στους καταναλωτές μια σωστή υπηρεσία και είπε ότι ο κόσμος κατάλαβε τα περιοριστικά μέτρα και ψωνίζει χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι από το πρωί βρίσκονται στο σημείο κλιμάκια της Αστυνομίας, του τμήματος επιθεώρησης εργασίας, καθώς και του Δήμου, τα οποία ελέγχουν τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς.