Έκκληση να συμμετέχουν οι πολίτες στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης τους έκανε ο νυν Δήμαρχος της Λεμεσού και υποψήφιος για επανεκλογή Νίκος Νικολαΐδης ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα, σημειώνοντας παράλληλα ότι «αυτό σημαίνει Δημοκρατία».
Ο κ. Νικολαΐδης προσήλθε το πρωί στο εκλογικό κέντρο Β’ του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα συνοδευόμενος από τη σύζυγο και μέλη της οικογένειας του καθώς και στελέχη των κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.
«Είμαστε περήφανοι για τη Λεμεσό, είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους της, για την ιστορία της, για το μέλλον της» ανέφερε σε δηλώσεις του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
«Σήμερα οι δημότες της Λεμεσού ψηφίζουν για μια Λεμεσό της προόδου, για μια Λεμεσό της διαφάνειας, για μια Λεμεσό για τους πολίτες, για τους δημότες» πρόσθεσε.

Μέρα της Δημοκρατίας η σημερινή, είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο ΙΓ’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα, Κέντρο Στ’.
«Σήμερα είναι μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα. Μέρα της Δημοκρατίας. Οι πολίτες έχουν τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο βεβαίως… Σήμερα είναι η μέρα που ο πολίτης αποφασίζει, η συμμετοχή είναι το ζητούμενο… Καλή ψήφο σε όλους», ανέφερε.

Να επιλέξουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον πιο κατάλληλο κάλεσε τους πολίτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού, Χρίστος Μιχαηλίδης, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, στο Κέντρο Στ’
«Σήμερα είναι ημέρα της Δημοκρατίας”, ανέφερε, προσθέτοντας πως οι πολίτες που ψηφίζουν σήμερα μπορούν “με την καρδιά να επιλέξουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον πιο κατάλληλο. Αυτόν στον οποίον μπορούν να εμπιστευτούν το μέλλον των παιδιών τους. Αυτόν ο οποίος έχει την ικανότητα να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον Δήμο που ενώνει αντί να διχάζει την πόλη. Αυτόν ο οποίος έχει όραμα και πρόγραμμα και προτάσσει το συμφέρον των δημοτών, το σύνολο των δημοτών και όχι μια χούφτα ανθρώπων», ανέφερε.
Όπως είπε, «θέλουμε μια Λεμεσό περήφανη αλλά θέλουμε και μια Λεμεσό που να έχει βιώσιμη ανάπτυξη». «Σήμερα είναι ημέρα της Δημοκρατίας”, ανέφερε, προσθέτοντας, σημειώνοντας πως οι πολίτες πρέπει να πάνε σήμερα στην κάλπη. “Είναι θέμα ευθύνης. Πάνω από όλα η Λεμεσός», κατέληξε.