Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες, η ΑΗΚ βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που έχουν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας και παράλληλα με τις ενέργειες για την επαναφορά της ηλεκτροδότησης και την επιδιόρθωση των εκτεταμένων ζημιών, η Αρχή προβαίνει και σε σειρά άλλων διευκολύνσεων.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΑΗΚ αποφάσισε ότι για την επόμενη περίοδο, δεν θα διακόπτεται λόγω ανεξόφλητου λογαριασμού η παροχή ρεύματος στα υποστατικά των πληγέντων και θα παρέχεται κάθε δυνατή διευκόλυνση εξόφλησης λογαριασμών.
 
Παράλληλα αναφέρεται ότι σε περίπτωση ολικής ζημιάς σε υποστατικά ή υδραντλίες εξαιτίας της πυρκαγιάς, οι επηρεαζόμενοι καταναλωτές παρακαλούνται όπως αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected], αναγράφοντας το όνομα που υπάρχει στο τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας, τον αριθμό λογαριασμού και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 25205007/25205254 ώστε να τερματιστεί η υφιστάμενη Σύμβαση Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στα υποστατικά τους και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή περιττές χρεώσεις.  Οι Λειτουργοί εξυπηρέτησης θα είναι σε θέση να απαντήσουν κάθε ερώτημα αναφορικά με θέματα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ