Διάταγμα αποκλεισμού από τα στάδια εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για 22χρονο που συνελήφθη χθες, όταν σε έλεγχο που γινόταν στην είσοδο του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση – Απόλλων, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα καπνογόνο.
Ο 22χρονος «αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ»
Όσον αφορά τον 19χρονο που «αντιμετωπίζει τις κατηγορίες οχλαγωγίας, κατοχής επιθετικού οργάνου (καπνογόνο), αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη του, παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, αυτός «δεν απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει λόγω του ότι υπήρξε προδικαστική ένσταση από τον δικηγόρο του, αφέθηκε ελεύθερος και θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 13 Οκτωβρίου».
Νωρίτερα η Αστυνομία είχε ανακοινώσει πως ο 22χρονος συνελήφθη καθώς κατά τον έλεγχο που γινόταν στην είσοδο του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωση – Απόλλων, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα καπνογόνο.
Όσον αφορά το δεύτερο άτομο, ηλικίας 19 ετών, ανέφερε ότι συνελήφθη κατά τη διάρκεια οχλαγωγίας μετά το τέλος του αγώνα, ενώ είχε εισέλθει στις εγκαταστάσεις του Σταδίου.
Μετά το τέλος του αγώνα, αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομίας, επενέβησαν και αποκατέστησαν την τάξη σε διαμαρτυρίες οπαδών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην ανατολική πλευρά του Σταδίου, κατέληγε η ανακοίνωση.