Διακοπή στην παροχή νερού από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 3:30 το απόγευμα θα σημειωθεί σε μικρό μέρος της περιοχής Καψάλου, λόγω εκτέλεσης βελτιωτικών έργων.

Σύμφωνα με το ΣΥΛ, από την διακοπή θα επηρεαστούν όλοι οι δρόμοι που περικλείονται στις ακόλουθες οδούς:  μέρος της οδού Αγίας Φυλάξεως (από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι Αγίου Ιλαρίωνος), η νότια πλευρά της οδού Αγίου Ιλαρίωνος, Σοφίας Βέμπο και Αρκτικής, Ρόττερνταμ και Αντιόπης και μέρος της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Στο μεταξύ, χωρίς νερό θα είναι από τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο στις 9 το βράδυ μια μεγάλη περιοχή στη Λεμεσό, λόγω βελτιωτικών έργων στο δίκτυο υδατοπρομήθειας.

Η επηρεαζόμενη περιοχή βρίσκεται στα δυτικά της οδού Ανεξαρτησίας μέχρι το Φασούρι.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν τα υποστατικά που βρίσκονται δυτικά της οδού Ανεξαρτησίας και νότια των οδών: Γλάδστωνος, Ναυαρίνου, Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Πάφου μέχρι Μίλτωνος, Ερεχθέως μέχρι Κάθετο δρόμο και όλη η περιοχή Φασουρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΛ θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία των καταναλωτών.