Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας επί της σορού 38χρονης που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε στην Πάφο το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η αιτία του θανάτου θα προκύψει μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, στο παρόν στάδιο δεν προκύπτουν κακώσεις που να ήταν δυνατό να επιφέρουν τον θάνατο στην 38χρονη.

Εξάλλου σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο χώρος όπου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρή η 38χρονη εξετάστηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, καθώς και από μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση οι ιατροδικαστές ανέφεραν, όπως σημείωσε ο κ. Νικολάου, πως «η 38χρονη φέρει εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, καθώς και αιματώματα περιοφθαλμικά και στους δύο οφθαλμούς».

Ο κ. Νικολάου είπε πως τα μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν αριθμό τεκμηρίων τα οποία αποστάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.