«Έκρηξη» του κυκλοφοριακού προβλήματος βίωσε και πάλι σήμερα το πρωί η Λεμεσός στον αυτοκινητόδρομο, λόγω τροχαίων συγκρούσεων που σημειώθηκαν, με τους πολίτες να εκφράζουν σφοδρά παράπονα ότι η Αστυνομία δεν βρίσκεται στους δρόμους, για να παράσχει βοήθεια στους οδηγούς.

Στο απώγειο της, η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκινούσε από την έξοδο του Καντού δυτικά κι εκτεινόταν μέχρι τον κόμβο του Αγίου Αθανασίου ανατολικά σε μια απόσταση 15 χιλιομέτρων.

Πολίτες κατήγγειλαν στην πρωϊνή ενημερωτική στο Κανάλι 6 ότι χρειάστηκαν μία ώρα για να μεταβούν από τον Ύψωνα στο Άγιο Αθανάσιο, πως μετά από 40 λεπτά κατάφεραν να καλύψουν μόλις τη μισή διαδρομή από την Επισκοπή προς στο κέντρο πόλης, ή πως για 40 λεπτά βρίσκονταν καθηλωμένοι στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, η οποία λόγω της συμφόρησης στον αυτοκινητόδρομο επίσης παρουσίασε πρόβλημα.

Οι παραπονούμενοι υποστήριξαν ότι η Αστυνομία στη Λεμεσό είναι μονίμως απούσα στα σημεία που παρατηρείται η κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ την ίδια ώρα στήνει μπλόκα για να καταγγείλει τροχαίες παραβασεις, σε άλλα σημεία της πόλης.

Το Κανάλι 6 έχει διαβιβάσει τις σχετικές καταγγελίες στο γραφείο Τύπου της Αστυνομίας και στην Τροχαία Λεμεσού ζητώντας να μας διαβιβάσουν τη θεση τους σε σχέση με το πρόβλημα.