Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα σε νεαρό ηλικίας 23 ετών, χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ και αποκλεισμό του από όλους τους αθλητικούς χώρους για έξι μήνες, όταν εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα καπνογόνο, κατά την είσοδο του στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «στις 10 Οκτωβρίου 2022, εντοπίστηκε νεαρός ηλικίας 23 ετών από τη Λεμεσό, να έχει στη κατοχή του κατά την είσοδο του στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ανόρθωσης – Απόλλωνα, ένα καπνογόνο».

«Ο νεαρός συνελήφθη από την Αστυνομία και στη συνέχεια κατηγορήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για κατοχή επικίνδυνου αντικειμένου, δηλαδή του καπνογόνου», είπε.

Πρόσθεσε ότι σήμερα «το Δικαστήριο επέβαλε στον 23χρονο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ, εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από όλους τους αθλητικούς χώρους για έξι μήνες και διατάχθηκε όπως παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής όπου διαμένει, 30 λεπτά πριν την έναρξη και να αναχωρεί τριάντα λεπτά μετά τη λήξη των ποδοσφαιρικών αγώνων του Απόλλωνα».