Τη γνωστή και μη εξαιρετέα CS Minaur Baia Mare βρίσκει στον δρόμο της η Sabbianco Ανόρθωση, στα προημιτελικά του EHF European Cup. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Ρουμανία στις 20 Μαρτίου και η ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα στο Α.Τ.Ι.

Η Ρουμάνικη ομάδα εδρεύει στην πόλη Baia Mare, κοντά στα σύνορα με Ουγγαρία και Ουγγαρία.  H CS Minaur Baia Mare βρίσκεται στην 5η θέση του Πρωταθλήματος της Ρουμανίας με 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Στους «32» του EHF European Cup απέκλεισε τον Παρνασσό Στροβόλου με δύο νίκες στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» (25-28, 24-29). Στους «16» απέκλεισε την Ουκρανική Donbas επίσης με δύο νίκες, με τους δύο αγώνες να διεξάγονται στη Ρουμανία. Στο ρόστερ της έχει πέντε ξένους αθλητές.

Η Sabbianco Ανόρθωσης θα αντιμετωπίσει τους Ρουμάνους με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση, καθώς όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με τον Παρνασσό, μπορεί να είναι καλή ομάδα, αλλά όχι φόβητρο. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει αποκλείσει κατά σειρά την TJ Sokol Nove Veseli στον προκριματικό, την Τουρκική Beykoz στους «32» και την Αυστριακή SC kelag Ferlach στους «16», έχοντας συνολικά πέντε νίκες και μια ήττα.