Η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου προωθεί την πρόταση για ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ καθώς με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει κινητικότητα στο Κυπριακό, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Χάρης Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Σταθμού μας Ελεύθερα κι Ωραία.

Με αυτό τον τρόπο πρόσθεσε θα υπάρξει μια απάντηση στο δύσκολο κεφάλαιο της ασφάλειας και των εγγυήσεων, σημειώνοντας ότι σε περίπτωση που η Τουρκία ασκήσει βέτο, θα παραμένει εκτεθειμένη για την παρεμπόδιση μιας χώρας μέλους της ΕΕ.

«Δεν διαπίστωσα ποτέ ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης να έχει διαφορετική θέση με τον ΔΗΣΥ και την κυβέρνηση Αναστασιάδη στο παραμικρό ζήτημα» τόνισε ακόμα ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι δεν διατύπωσε ποτέ διαφωνία ούτε για τους χειρισμούς στα δύσκολα τραπεζιτικά ζητήματα, ούτε για τον Συνεργατισμό, ούτε για το επίμαχο θέμα των διαβατηρίων, ούτε για τους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη στο Κυπριακό.

Υπογράμμισε με νόημα ότι άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να απαντήσουν πως ξαφνικά μετά την μακρά περίοδο συμπόρευσης με τον ΔΗΣΥ, βρέθηκαν να είναι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης που άσκησε δριμεία κριτική στην παράταξη τους.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ τόνισε ότι ο κ. Νεοφύτου είναι ο υποψήφιος που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα ζητήματα της οικονομίας και της εξωτερικής πολιτικής, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ.