Οι Ζώγια Κωνσταντοπούλου και Daria Gusarova τερμάτισαν πρώτες στο πρωτάθλημα Γυναικών Beach Volley που έγινε χθες στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley στη Λεμεσό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης:

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά οι Ζώγια Κωνσταντοπούλου/Daria Gusarova κατέκτησαν το πρωτάθλημα Γυναικών Beach Volley που έγινε την Κυριακή 16 Αυγούστου στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley στη Λεμεσό. Οι δυο πρωταθλήτριες που έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση κέρδισαν στο Μεγάλο Τελικό τις νεαρές και εξελίξιμες Μαρία – Όλγα Σιαπάνη και Αλεξάνδρα Ιωάννου με 2-0 σετ.

Αναλαμβάνοντας τα ηνία από την αρχή οι Κωνσταντοπούλου και Gusarova κέρδισαν με 21-06 το πρώτο σετ και προηγήθηκαν με 1-0 σετ. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο σετ με τις Zώγια/Daria να κερδίζουν 21-10 και να εξασφαλίζουν το χρυσό μετάλλιο.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές από τους Victor Gusarov, την πρώην διεθνή πετοσφαιρίστρια και καταξιωμένη προπονήτρια Ρούλα Κατσαμπή (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κυπριακού βόλεϊ) και τον διεθνή διαιτητή Beach Volley Σέργη Σεργίου.