Σήμερα ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους για το διεθνή τουρνουά World Tour 1 Αστεριού που θα γίνει στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας, οι διεθνείς μας αθλήτριες στο beach volley, Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ζώγια Κωνσταντοπούλου.

Αναλυτικα:

Με τις Α.Namike/V.Braliko από τη Λετονία αρχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στον Δ’ Όμιλο του World Tour 1 Αστεριού στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Ζώγια Κωνσταντοπούλου. Ο πρώτος αγώνας των δυο αθλητριών μας είναι ορισμένος στις 13:20 το μεσημέρι.

Αναλόγως του αποτελέσματος θα αντιμετωπίσουν τις νικήτριες ή ηττημένες του άλλου ζευγαριού του Ομίλου αποτελούμενο από τις G.Totti/Ag. Zuccarelli (Ιταλία) και T.Losvin/S. Morgan (Σλοβενία).

Μανωλίνα: «Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ λίγο πριν από την πρεμιέρα στο τουρνουά η Μανωλίνα Κωνσταντίνου δήλωσε: «Ειναι το πρώτο τουρνουά για φέτος και για μας και για πολλές ομάδες. Είναι ιδιαίτερα περίεργη χρονιά και λόγω συνθηκών δεν έχουμε πάρα πολλές προπονήσεις πάνω μας, αλλά είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και πιστεύω έχουμε την ευκαιρία να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».