Σε σοβαρές καταγγελίες προβαίνει το Κίνημα Οικολόγων σε σχέση με περιβαλλοντικές ατασθαλίες που γίνονται στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πολεμιδιών – Παλώδιας.

 Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος η εταιρεία που εκτελεί το έργο μετά από άδεια των Δημοσίων Έργων εναποθέτει τα υλικά εκσκαφής δίπλα από το κέντρο δεξιώσεων «Αλόη Βέρα» στην Παλώδια και η  κατάσταση φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου.

Μετά από καταγγελία του Κινήματος που έγινε με την έναρξη του έργου, συμφωνήθηκε ότι το υλικό θα ήταν καθαρό ωστόσο όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση μετά από επανειλημμένες επισκέψεις μελών του κινήματος διαπιστώθηκε πως δεν γίνεται καμία προσπάθεια διαχωρισμού των υλικών.

 Η Επαρχιακή Οικονομική Υπεύθυνη Λεμεσού του Κινήματος Φυτούλα Νικολάου σε δήλωση της καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να εξετάσουν το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα άμεσα και να αρθεί η παρανομία, καθώς πρόκειται για σκάνδαλο με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημία εις βάρος του περιβάλλοντος και όχι μόνο.