Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα των ατόμων που επικοινώνησαν με την 12χρονη υπάρχει και ένας αστυνομικός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επικοινωνία ανάμεσα στον άνδρα και την ανήλικη έγινε μέσω διαδικτύου.  Την ίδια ώρα οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ ελέγχουν εξονυχιστικά τις συνομιλίες που είχε το κοριτσάκι με άνδρες προκειμένου να φωτίσουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες μέρες το πανελλήνιο.

Την ίδια ώρα με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12 χρόνου κοριτσιού τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο.

Η πρώτη κατάθεση, η γνωριμία με τον Μίχο και ο εφιάλτης στο μίνι μάρκετ στον Κολωνό

Οι περιγραφές σοκάρουν. Τα λόγια, από το στόμα ενός μικρού παιδιού, συγκινούν.

Ο εφιάλτης που, για 120 ημέρες, έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου, αποτυπώνεται στην πρώτη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις 8 Σεπτεμβρίου, στο ειδικό δωμάτιο με το νούμερο 8, στον 8ο όροφο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Το protothema.gr παρουσιάζει όλη την κατάθεση, διαγράφοντας τα σημεία προσβάλλουν το ίδιο το παιδί.

Στην πρώτη κατάθεση η μικρή, αποκαλύπτει πως γνώρισε τον Ηλία Μίχο και τον εφιάλτη που έζησε στο υπόγειο του μίνι μάρκετ του Κολωνού.

 

katathesi1
katathesi2
katathesi3
katathesi4
katathesi5
katathesi6
katathesi7
katathesi8
katathesi9
katathesi10
katathesi11
katathesi12
katathesi13
katathesi14

Πηγή: πρώτο θέμα