Της Χρυστάλλας Νικολάου

Αστυνομία μας Κετελαπόγκο! Δεν είναι ανάγκη να τους γράψεις, απλά κάνε την δουλειά σου! Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 ελέω πανδημίας… Μια ασυνήθιστη Κυριακή, καθώς είναι η Κυριακή που χιλιάδες Λεμεσιανοί περιμένουν να ζήσουν με ξέφρενό γλέντι, χορό και πανηγύρια, έλα, όμως, που  η συγκεκριμένη Κυριακή είναι σημαδεμένη με τον κόρωνο, που μακάρι να μην υπήρχε!

Πού είσαι Αστυνομία, που στο παλαιό λιμάνι εκατοντάδες μασκαρεμένοι άνθρωποι χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο σε ένα ακόμη ξέφρενο κορωνοπάρτυ; Ποιος άραγε να κατηγορήσει αυτούς τους ανθρώπους που σίγουρα έχουν απηυδήσει, όπως όλοι μας, από τον εγκλεισμό; Ελάχιστη υπομονή, όμως, αλλά και εύρεση εναλλακτικών λύσεων δεν έβλαπτε βρε παιδιά… Και εμάς έχει καεί η ψυχή μας που φέτος δεν παρελάσαμε και δεν γιορτάσαμε όπως πέρσι τα καρναβάλια!

Αστυνομία πού είσαι να επιτηρείς τα μέτρα, οι ανώτεροι αξιωματούχοι έχουν σίγουρα Social Media και βλέπουν τα διάφορα stories και βίντεο που αναρτούνται! Ομάδα αστυνομικών έπρεπε να διαλύσει το πάρτυ ειρηνικά χωρίς πρόστιμα και φυσικά αντλίες νερού (ξέρετε τι εννοώ)… Γιατί πρέπει να φτάσουμε στα άκρα και οι πομπές μας να φτάσουν στην άλλη άκρη του κόσμου, λόγω της έλλειψης επιτήρησης;

Πόσα κρούσματα θα έχουμε σε 14 μέρες για λίγες ώρες ευδαιμονίας και χαράς; Πόσοι ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες θα περάσουν το κατώφλι των νοσοκομείων, ενώ αυτά ασφυκτιούν και φωνάζουν δεν αντέχω άλλο; Αστυνομία έστω πάρε ένα τηλέφωνο πού είσαι;

Παρελάσαμε και με τα αυτοκίνητα δεν ήταν αρκετό; Άραγε μέσα στα αυτοκίνητα πόσα άτομα υπήρχαν; Πόσα άλλα clusters; Λίγη υπομονή δεν βλάπτει, επαναλαμβάνω, κανένας δεν μπορεί να χαρακτηρίσει αυτή την περίοδο την καλύτερη της ζωής του!

Y.Γ. Αντί να γράφετε οικιακές βοηθούς που κάθονται αμέριμνές για λίγες ώρες ξεκούρασης στον μόλο, ή να γράφετε πολίτες που αντί στις 21:00 μπήκαν στις 21:03 στο σπίτι τους, καλύτερα να επιβλέπετε την κατάσταση, η οποία παραμένει ανεξέλεγκτη.

 

Οι απόψεις εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκην την άποψη του Καναλιού 6