Νέο αντιδήμαρχο θα κληθεί να εκλέξει το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, σε ειδική συνεδρία την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, μετά την εκλογή στο βουλευτικό αξίωμα του μέχρι πρόσφατα αντιδημάρχου Νίκου Σύκα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές επαφές και ζυμώσεις.

Από πλευράς της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ ενδιαφέρον έχει επιδείξει ο Μιχάλης Βασιλείου και ο Άριστος Αριστείδου.

Το Κανάλι 6 επικοινώνησε και με τους δύο και επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους.

Η απόφαση για το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τη θέση θα ληφθεί από τη δημοτική ομάδα του ΔΗΣΥ, σε συνεννόηση με τους τοπικούς αξιωματούχους του κόμματος.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, ο οποίος διεκδίκησε και παλαιότερα τη θέση του αντιδημάρχου, ακόμη δεν έχει λάβει τις αποφάσεις του, δεδομένου ότι μόλις βγήκε από τη μάχη των βουλευτικών εκλογών και θα το πράξει αφού έχει κάποιες διαβουλεύσεις τις επόμενες μέρες.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ, Μιχάλης Σωκράτους, με τον οποίο επικοινώνησε το Κανάλι 6, μας είπε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού είναι  δεδομένο πως θα πρέπει να υπάρχουν συνεργασίες για την εκλογή του αντιδημάρχου, μη αποκλείοντας και την ανάδειξη αντιδημάρχου κοινή συνεναίσει.