Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από επίθεση εναντίον 44χρονου, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε δρόμο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής, το θύμα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, όταν σε κάποια στιγμή, άστεγος που βρισκόταν στο σημείο άρχισε να τον κυνηγά, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, και σε κάποια στιγμή πήρε μια πέτρα και του την έριξε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, ο 44χρονος έπεσε στο έδαφος, με τον φερόμενο δράστη να συνεχίζει να τον κλωτσά και να τον χτυπά.

Ακολούθως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 44χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο μέτωπο, τη μύτη και στο ένα μάτι, ενώ υπέστη και υπόεπισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι ο 44χρονος πρέπει να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να θεωρείται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Μάλιστα, το θύμα κατονόμασε τον δράστη ο οποίος φαίνεται να είναι 29χρονος, Ρωσικής καταγωγής, με κυπριακό διαβατήριο και ο οποίος καταζητείται. Σημειώνεται ότι το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, εναντίον του 29χρονου.

Πάντως, με βάση τις ενδείξεις που έχουν ενώπιόν τους οι Αρχές, θύτης και θύμα φαίνεται ότι γνωρίζονταν, αφού ο 44χρονος είναι αυτός που κατονόμασε τον 29χρονο, ως το πρόσωπο που του επιτέθηκε. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το κίνητρο, που κρύβεται πίσω από την απόπειρα φόνου.