Την αποφασιστικότητα των καταστηματαρχών της λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στη Λεμεσό, να αποτρέψουν την έναρξη εργασιών για την κατασκευή νησίδας, επιστρατεύοντας κούσπους, φτυάρια και τρακτέρ, εξέφρασε ο εκπρόσωπός τους, Πόλυς Καττάσης.

Ο κ. Καττάσης, σε δηλώσεις του στον «Φιλελεύθερο», επικαλέστηκε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι εργασίες θα αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πιαστούν στον ύπνο οι καταστηματάρχες. Υποστήριξε, δε, πως οι αρμόδιοι έδωσαν διαβεβαιώσεις στη βουλή ότι μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα ξανασυζητηθεί το θέμα, δεν θα γίνουν οποιαδήποτε έργα.

Σημειώνεται ότι η θέση του Κεντρικού Φορέα για την Επίλυση Κυκλοφοριακών Προβλημάτων για κτιστή νησίδα στη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, είναι οριστική και αμετάκλητη.

Η πολιτική για την τοποθέτηση νησίδων πρέπει να εφαρμοστεί ευρύτερα στη Λεμεσό και όχι μόνο στη λεωφόρο Νίκου Παττίχη, τονίζει ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών, Νίκος Αναστασίου, προσθέτοντάς ότι δε γίνεται να λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις αποσπασματικά για μια οδό, χωρίς να γίνουν σωστές μελέτες και διαβουλεύσεις.

Ο Δήμαρχος Πολεμιδιών υποστηρίζει πως θα πρέπει να γίνουν σχετικές μελέτες για όλους τους δρόμους τετραπλής κατεύθυνσης στην ευρύτερη Λεμεσό.