Απεβίωσε σήμερα ο άνδρας ηλικίας 34 ετών, από τη Ξυλοτύμπου, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από απόπειρα φόνου που διενεργήθηκε εναντίον του έξω από το σπίτι του.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνούν πλέον υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας «απεβίωσε και αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα στο Γενικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου, ο Νίκος Αγγελή, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος έπεσε θύμα απόπειρας φόνου. Η Αστυνομία θα προχωρήσει στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης των δύο ατόμων που τελούν υπό κράτηση, αφού πλέον οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν υπόθεση φόνου εκ προμελέτης».

Σημειώνεται ότι τα δύο άτομα που κρατούνται είναι γυναίκα ηλικίας 32 ετών και άνδρας 42.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος, εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο, το απόγευμα της 29ης Αυγούστου, έξω από το σπίτι του αιμόφυρτος, φέροντας σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι.

Αρχικά ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: ΚΥΠΕ