Στα όρια της απελπισίας βρίσκονται οι κάτοικοι των κοινοτήτων που χρησιμοποιούν τον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών ο οποίος ανακατασκευάζεται, αφού για να φτάσουν στην Λεμεσό ταλαιπωρούνται αφάνταστα και δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικά μέτρα.

Μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 6 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού Λευτέρης Περικλή επεσήμανε ότι είναι απαράδεκτη η κατάσταση που βιώνουν καθημερινά αφού λόγω των έργων αλλά και της λειτουργίας δύο σχολείων στην περιοχή για να διέλθουν από την περιοχή μεταξύ Βατί και Παλαί Ντε Σπόρ, προκαλούνται τεράστιες καθυστερήσεις.

Στο παρελθόν όπως είπε ο κύριος Περικλή είχε συζητηθεί το θέμα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους λέχθηκε ότι δεν έχουν αστυνομικό για να στείλουν στην περιοχή για να ρυθμίζει την τροχαία κίνηση.

Ο κύριος Περικλή είπε μάλιστα ότι τα εκπαιδευτήρια είχαν προτείνει να πληρώνουν αυτά τον αστυνομικό, ωστόσο τίποτα δεν έγινε.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων είπε ότι αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους εντός μιας εβδομάδας και να σταλεί αστυνομικός να ρυθμίζει την κυκλοφορία, θα προχωρήσουν σε δυναμικά μέτρα, κλείνοντας μάλιστα τον δρόμο.

Στο μεταξύ όπως πληροφορούμαστε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα συζητηθεί στην επιτροπή μεταφορών θέμα που ενέγραψε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Λεμεσού Κώστας Κώστα για τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε πέντε δρόμους της επαρχίας Λεμεσού, στους οποίους εκτελούνται έργα ή στους οποίους δεν έχουν ξεκινήσει έργα ενώ θα έπρεπε.

Πρόκειται για τον δρόμο Λεμεσού – Σαϊττά, Καντού Ομόδους, Ακρούντας – Διερώνας, Λεμεσού – Αγρού και Κάτω Μύλου – Ποταμίτισσας.