Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά με έντονο ύφος στον ιδιοκτήτη της Πάφου, Ρομάν Ντούμποφ, τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «επικίνδυνα ανενημέρωτο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητέ κ. Roman Dubov,

Επειδή μάλλον είστε επικίνδυνα ανενημέρωτος, σας παρακαλούμε για να μην πέσετε από τα σύννεφα, καθίστε πρώτα και μετά διαβάστε λεπτομερή στοιχεία για όλες τις συναντήσεις που είχαμε με την ομάδα σας και τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που άμεσα ή έμμεσα πρόσφερε ο ΠΑ.Σ.Π. στην Πάφο FC και τους ποδοσφαιριστές της, ως απάντηση του κάθε δικού σας ερωτήματος:

“Βοήθησαν νέους παίκτες με την καριέρα τους;”

Από τον ΠΑ.Σ.Π. λαμβάνουν υποτροφίες για τετραετή φοίτηση σε Πανεπιστήμια, εκατοντάδες ποδοσφαιριστές κάθε έτος. Στο σύνολο την δεδομένη στιγμή σπουδάζουν άνω των 400 ποδοσφαιριστών/ιών μέσω του Συνδέσμου. Μάλιστα πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας σας έχουν λάβει υποτροφία δική μας! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΤΡΑΕΤΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑ.Σ.Π.! Επίσης, πέραν όλων των εβδομαδιαίων και ετήσιων βραβείων που διοργανώνουμε διαχρονικά για τους παίκτες, από την περσινή σεζόν χωρίς κανένα έσοδο αποφασίσαμε να πραγματοποιούμε βραβεία και για τα U19, κάτι πρωτοποριακό για την Κύπρο και όχι μόνο. Υπάρχουν και εκατοντάδες μικρά παιδιά που τους δίνουμε υποτροφία σε ιδιωτικό αθλητικό σχολείο.

“Συνέβαλαν στη θεραπεία τραυματισμού τουλάχιστον ενός παίκτη;”

Ενημερωθείτε σας παρακαλούμε από το προσωπικό της ομάδας σας, σε ποιο ασφαλιστικό σχέδιο είναι ενταγμένοι οι ποδοσφαιριστές σας και ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ και τις καλύψεις τις οποίες σας προσφέραμε όλα αυτά τα χρόνια που κρατούμε ζωντανό το σχέδιο με μεγάλες θυσίες! ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ! Ο ΠΑ.Σ.Π. βλέποντας πως δεν υπήρχε αναγκαστικός νόμος υποχρεωτικής ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και έχοντας εις γνώση πως πολλά σωματεία δυσκολεύονταν να καλύψουν τις εγχειρήσεις των ανασφάλιστων παικτών τους, έκανε τα απαραίτητα διαβήματα και μετά από μεγάλες διαπραγματεύσεις καταφέραμε με δική μας πρωτοβουλία να εξασφαλίσουμε και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο ασφαλιστικό σχέδιο που ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ και μετά τους ποδοσφαιριστές! Μάλιστα για μην ναυαγήσει το σχέδιο και να μην εκτεθούν τα σωματεία που συμμετείχαν αρχικά, την πρώτη χρονιά Ο ΠΑ.Σ.Π. ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ένα εκ των οποίων το δικό σας)! Εσείς σαν Πάφος FC από την πρώτη στιγμή πριν 3 χρόνια συμμετείχατε στο σχέδιο από πρώτη ομάδα μέχρι ακαδημίες. Τα πρώτα δύο έτη καλύψαμε 113 περιστατικά επεμβάσεων με αποζημίωση €362 χιλιάδες ευρώ!

“Πού ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος; Δεν είδα την επιθυμία τους να συναντηθούμε ούτε μια φορά, ούτε τους είδα ποτέ στα παιχνίδια.”

ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ; Ήρθαμε 3 φορές για ενημερώσεις, βραβεύσεις και συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές σας και το προπονητικό team. Τον Σεπτέμβριο ενημερώσαμε τους ποδοσφαιριστές για το ΝΤΟΠΙΝΓΚ και τον κίνδυνο της ΔΙΑΣΕΙΣΗΣ με σχετικό υλικό που ετοιμάσαμε ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. Επίσης τους μοιράσαμε ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ INSTAT ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ. Τον Δεκέμβριο ήρθαμε για την εκστρατεία στήριξης που πραγματοποιήσαμε για έναn ποδοσφαιριστή που είχε εμπλακεί σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Τον Φεβρουάριο ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΣΑΣ όπου παρουσιάσαμε και δώσαμε στους ποδοσφαιριστές το Red Button το οποίο ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ και τους εξηγήσαμε τον κίνδυνο των στημένων αγώνων.

“Έχουν κατασκευάσει τουλάχιστον μία αθλητική αίθουσα;”

Μήπως μας συγχύσατε με Συνδέσμους άλλων χωρών; Ο ΠΑ.Σ.Π. έχει τις χαμηλότερες συνδρομές σε όλη την Ευρώπη. ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 40 ΣΕΝΤΣ ΜΕΧΡΙ €5 ΤΟΝ ΜΗΝΑ (!!!) και παρόλα αυτά στο Σύνδεσμο καθημερινά εργάζονται μόνιμα άτομα συν άλλοι εξωτερικοί συνεργάτες και βρίσκονται στη διάθεση των ποδοσφαιριστών καθημερινά με στόχο τη δική τους επαγγελματική και μη ευημερία, κάνοντας παράλληλα όλα όσα σας αναφέραμε πιο πάνω (ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟ). Αν κάνατε τα μαθηματικά και πέσατε από τα σύννεφα, απλά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν διαχρονικά. Φέτος που καταφέραμε να ξεχρεώσουμε το δάνειο των ιδιόκτητων πλέον γραφείων μας, ίσως κάνουμε και την αθλητική αίθουσα…»