Υπόθεση απαγωγής καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία Πάφου.

Ένα πρόσωπο, κάτοικος στην Πόλη Χρυσοχούς, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την περασμένη Δευτέρα 10 Ιουλίου, τέσσερα πρόσωπα μπήκαν στο σπίτι του, δια της βίας τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή. Εκεί του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν.

Ο 25χρονος ανέφερε στην Αστυνομία  ότι  τα τέσσερα πρόσωπα προχώρησαν στην απαγωγή του διότι φέρεται να τον θεωρούν ύποπτο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής που έγινε στην Πόλη Χρυσοχούς τις προηγούμενες ημέρες. Aπό την συγκεκριμένη κατοικία είχαν κλαπεί προ ημερών χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας πέραν των 70 χιλιάδων ευρώ. Ο 25χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.  Η Αστυνομία με εντάλματα σύλληψης, αναζητά τους φερόμενους δράστες.

Τραυματισμός 20χρονου μετά από επίθεση

Στο νοσοκομείο με τραύματα κατέληξε 40χρονος αλλοδαπός, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Τρίτης από άγνωστα πρόσωπα, στη λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 40χρονου στην Αστυνομία , τα άγνωστα πρόσωπα ανέσυραν μαχαίρι, τον τραυμάτισαν και λήστεψαν από αυτόν χρηματικό ποσό. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.