Σε κλείσιμο του 14ου δρόμου, του παλιού δρόμου δηλαδή Λεμεσού – Πάφου, προχώρησαν το πρωί οι κάτοικοι της Επισκοπής αντιδρώντας στην μη ικανοποίηση χρόνιων αιτημάτων τους.
Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λεύκιος Προδρόμου, ανάφερε σε δηλώσεις του στο σημείο ότι από το 2000 εκκρεμούν 10 αιτήματα για έργα εκ των οποίων τα 8 είναι μικρά, προσθέτοντας ότι η κοινότητα είναι ο φτωχός συγγενείς της υπαίθρου.
Ανέφερε παράλληλα ότι τα έργα σταματούν στο γεφύρι της Έρημης το οποίο είναι ετοιμόρροπο και επισκευάζεται κατά καιρούς μερικώς με μπετόν.
Ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι 5000 χιλιάδες κάτοικοι τις κοινότητας δέχονται επίθεση από τις αρμόδιες αρχές σημειώνοντας ότι σε ένα μήνα θα κλείσουν ξανά τον δρόμο αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους και η επισκοπή να πάρει αυτό που τις αξίζει.
Όσον αφορά μερικά από τα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στην περιοχή της Επισκοπή σύμφωνα με τον κοινοτάρχη είναι σύνδεση του υπεραστικού δρόμου Λεμεσού – Πάφου με κυκλικό κόμβο με την κοινότητα, η κατασκευή του 14ου δρόμου και την επίσπευση των διαδικασιών για εκπόνηση μελέτης για την προστασία της παραλίας του Κουρίου.
Εκκρεμεί ακόμα η παραχώρηση ενός ποσού 200 χιλιάδων ευρώ προς την κοινότητα ως αντιστάθμισμα για τη λειτουργία του Σταθμού Αφαλάτωσης.