*Φωτογραφία αρχείου

Αναβολή δόθηκε από το ΣΑΛΑ, στην έναρξη του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της οδού Πατρών στο Δήμο Γερμασόγειας, για επίλυση του προβλήματος των όμβριων νερών που συσσωρεύονται στον πυρήνα της ενορίας Αγίας Παρασκευής από τις αναπτύξεις στην περιοχές που βρίσκονται δυτικά και βορειότερα.

Τον Ιανουάριο έπρεπε να ξεκινήσει η τοποθέτηση τετραγωνικού οχετού, ωστόσο διαπιστώθηκε από τον εργολάβο πως οι άλλες υπηρεσίες δεν ήταν στη θέση που έδειχναν τα σχέδια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός χώρος για τον οχετό.

Όπως δήλωσε στο Κανάλι 6 ο Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς το θέμα απασχόλησε πρόσφατη σύσκεψη κι ο εργολάβος ανέλαβε να επανέλθει με εισήγηση ποιες υπηρεσίες πρέπει να μετακινηθούν, ώστε να ληφθεί η συγκατάθεση τους και μέχρι το Μάϊο να βρεθεί τελική λύση, προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες εντός του καλοκαιριού.

Ο κ. Ξυδιάς ανέφερε πως η αναβολή θα αξιοποιηθεί προκειμένου να τοποθετηθεί στην οδό Πατρών αγωγός λυμάτων, ο οποίος θα εξυπηρετεί την περιοχή που ανεγείρεται το Μεταλυκειακό Ινστιτούτο που θα λειτουργήσει το Σεπτέμβριο.