Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Στέφη Δράκου, μαζί με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστα Χαμπιαούρη και εκπροσώπους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν το πρωί επισκέψεις σε Αστυνομικούς και Πυροσβεστικούς Σταθμούς της ορεινής Λεμεσού.

Σε δηλώσεις της στον Αστυνομικό Σταθμό Λάνιας η Υπουργός Δικαιοσύνης εξέφρασε την ικανοποίηση της γιατί έχει προχωρήσει η διαδικασία και έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την ανακαίνιση, επέκταση και αναβάθμιση του αστυνομικού σταθμού, έργο το οποίο θα στοιχίσει γύρω στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Ο Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων Κώστας Χαμπιαούρης από την πλευρά του δήλωσε ότι όσα έργα εντάσσονται στην εθνική στρατηγική για τις ορεινές κοινότητες προχωρούν με μεθοδικότητα και το ένα μετά το άλλο υλοποιούνται.

Ο κύριος Χαμπιαούρης εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί έχουν προχωρήσει όλες οι εργασίες που είχαν αποφασιστεί για τους πυροσβεστικούς σταθμούς στην ορεινή Λεμεσό καθώς και στους αστυνομικούς σταθμούς της περιοχής.